Keuken van Groningen ging op bezoek bij Fruitbedrijf Bosschaart én bij De Streekboer.

Bosschaartpodcast

In deze podcast-aflvering vertellen Cornelia en Gerrit over hun werkzaamheden gedurende het hele fruitteeltjaar. Snoeien, bestuiving, oogsten, smaken van appels en peren, vorstbesproeing, gewasbescherming, kersen, beurtjaar, poffert, perenrassen, op de markt staan, suzukivlieg, bloesem, fruitplukdagen: het zijn maar een paar van de vele onderwerpen die zijn besproken! En we brengen een bezoek aan de De Streekboer in Leek waar het fruit van Fruitbedrijf Bosschaart wordt verkocht.

En niet te vergeten: Heb je zelf thuis appel-, peren-, pruimen-, of kersenbomen staan? Gerrit en Cornelia delen hun Tip voor Thuis ☺️ Kortom, ga snel luisteren!

Koop hier de saptap waar we het over hebben in de podcast.

Geef een reactie

whatsapp knop