Een van de meest bekende Nederlandse handperen. Zoet en sappig.
Lokale rogge dat gemalen is onder de molensteen van Mole ‘t Lam in Woudsend. Te gebruiken voor brood, koek, pannenkoek en wraps.
Lokale rogge dat gemalen is onder de molensteen van Mole ‘t Lam in Woudsend. Te gebruiken voor brood, koek, pannenkoek en wraps. Te gebruiken voor brood, koek en vervang eens een deel bloem/meel voor roggebloem. Dit werkt fantastisch als natuurlijke brood verbeteraar.
De Cylindra biet, ook wel bekend als de ‘Butter Slicer’ biet, heeft een langwerpige, cilindrische vorm die ideaal is voor gelijkmatige plakjes. Deze bietensoort heeft een zoete, aardse smaak en een diep rode kleur, waardoor hij een uitstekende keuze is voor zowel rauwe als gekookte bereidingen. Door zijn unieke vorm is de Cylindra biet gemakkelijker [...]
Dit zijn echte bewaar-uien. Het zijn vrij grote uiten. Doordat ze niet spruiten kun je ze extra lang bewaren.
De Marabel aardappel is een gele, gladde, en ovaalvormige aardappel die bekend staat om zijn romige textuur en volle smaak. Deze aardappelvariëteit is uitstekend geschikt voor zowel koken, bakken als pureren, vanwege zijn veelzijdigheid en consistentie. Een geliefde aardappel onder biologische boeren vanwege de weerstand tegen ziekten. Omdat biologische aardappelen niet zijn behandeld tegen uitlopers, [...]
Dit zijn zeer smaakvolle kleine krieltjes die je gewoon in de schil kunt koken of bakken.