Showing all 7 results

Fruitbedrijf Bosschaart
6,39

De Burlat kers is een zoete kersensoort met een donkerrood vruchtvlees en een glanzende, donkere schil. Het vruchtvlees is sappig en zoet van smaak.

Natuurlijk Bij Agnes
Vanaf: 3,89

Lokale tarwe dat gemalen is onder de molensteen van Mole ‘t Lam in Woudsend. Te gebruiken voor brood, koek, pannenkoek en wraps.

Wissen
Natuurlijk Bij Agnes
Vanaf: 5,09

Lokale spelt dat gemalen is onder de molensteen van Mole ‘t Lam in Woudsend. Te gebruiken voor brood, koek, pannenkoek en wraps.

Wissen
Natuurlijk Bij Agnes
9,39

Lokale tarwebloem dat gemalen is onder de molensteen van Mole ‘t Lam in Woudsend. Te gebruiken voor brood, koek, pannenkoek en wraps.

Wissen
Natuurlijk Bij Agnes
Vanaf: 5,89

Lokale spelt dat gemalen is onder de molensteen van Mole ‘t Lam in Woudsend. Te gebruiken voor brood, koek, pannenkoek en wraps.

Wissen
Natuurlijk Bij Agnes
3,59

Voor de lekkerste pannenkoeken! Lokaal meel dat gemalen is onder de molensteen van Mole ‘t Lam in Woudsend. Te gebruiken voor brood, koek, pannenkoek en wraps.

Wissen
Natuurlijk Bij Agnes
6,59

Lokale spelt dat gemalen is onder de molensteen van Mole ‘t Lam in Woudsend. Te gebruiken voor brood, koek, pannenkoek en wraps.

Wissen
whatsapp knop