De Burlat kers is een zoete kersensoort met een donkerrood vruchtvlees en een glanzende, donkere schil. Het vruchtvlees is sappig en zoet van smaak.
Lokale tarwe dat gemalen is onder de molensteen van Mole ‘t Lam in Woudsend. Te gebruiken voor brood, koek, pannenkoek en wraps.
Lokale spelt dat gemalen is onder de molensteen van Mole ‘t Lam in Woudsend. Te gebruiken voor brood, koek, pannenkoek en wraps.
Lokale tarwebloem dat gemalen is onder de molensteen van Mole ‘t Lam in Woudsend. Te gebruiken voor brood, koek, pannenkoek en wraps.
Lokale spelt dat gemalen is onder de molensteen van Mole ‘t Lam in Woudsend. Te gebruiken voor brood, koek, pannenkoek en wraps.
Voor de lekkerste pannenkoeken! Lokaal meel dat gemalen is onder de molensteen van Mole ‘t Lam in Woudsend. Te gebruiken voor brood, koek, pannenkoek en wraps.
Lokale spelt dat gemalen is onder de molensteen van Mole ‘t Lam in Woudsend. Te gebruiken voor brood, koek, pannenkoek en wraps.