Het Rundergehakt is afkomstig uit verschillende delen van de koe. Onder ander de schouder, voorbout en de borst.
Ben je op zoek naar de enige echte kaassmaak over jouw lasagne of favoriete ovenschotel maar heb je geen zin om zelf kaas te raspen? Kies dan voor de vers geraspte kaas.
Heerlijke Shoarma van 100% Lamsvlees. Shoarma zoals het hoort, van lamsvlees! Heerlijk gezond op een pitabroodje, gewoon broodje tijdens de lunch of diner. Gekruid met de echte shoarmakruiden.
Dit gehakt is van 100% duurzaam lamsvlees. Geen gehakt van alleen restvlees maar ook de mooie delen vlees zijn er in verwerkt. Het gehakt is ongekruid. Mager lamsgehakt. Zeer geschikt om je eigen lamsburgers mee te maken, gevulde paprika´s of in de Sheppards pie.
Lamsstoofvlees geschikt voor een vers gebakken stoofschotel, curry of ragout.
Koteletten van Gotland Pelsschaap lammeren. Mooi mager met een heerlijke smaak ivm het minimale vetpercentage. Deze koteletten zijn ongekruid. Bijv. kruiden met een beetje peper en zout en eventueel een teentje knoflook. Perfect tijdens het diners of als vlees voor een stoofpotje of bijv. Irisch stew.