Met dit heerlijke magere gehakt kun je alle kanten op.
Het Rundergehakt is afkomstig uit verschillende delen van de koe. Onder ander de schouder, voorbout en de borst.
Met dit heerlijke magere gehakt kun je alle kanten op. Geschikt voor pasta’s soepballetjes gehaktbal etc..
Dit half-om-half gekruide gehakt biedt de perfecte balans voor al je favoriete vleesgerechten.
Ambachtelijk gerookte worst van Hereford rundvlees. Heerlijk bij ee zelfgemaakte Streekboer stamppot!
Uitverkocht
Geitenyoghurt heeft een unieke, lichtzoete smaak en een romige textuur die wordt gewaardeerd door fijnproevers. Het heeft een hoger vetgehalte dan Koemelk yoghurt, maar bevat ook meer onverzadigde vetten en minder cholesterol. Het bevat ook een hoger gehalte aan eiwitten, calcium, vitamine A, vitamine B-12 en magnesium in vergelijking met Koemelk yoghurt. Vanwege de verschillen [...]
Op voorraad
Deze sucadelappen zijn perfect om langzaam te stoven voor een boterzacht resultaat vol smaak.
Slechts 5 resterend op voorraad
De feta van het Noorden. Feta mag het niet genoemd worden omdat deze kaas in Friesland, en niet in Griekenland, wordt gemaakt. Toch kun je deze kaas er perfect mee vergelijken. Heerlijk Grieks in een Fries jasje.
Uitverkocht
De feta van het Noorden. Feta mag het niet genoemd worden omdat deze kaas in Friesland, en niet in Griekenland, wordt gemaakt. Toch kun je deze kaas er perfect mee vergelijken. Heerlijk Grieks in een Fries jasje.
Slechts 2 resterend op voorraad
Heerlijke Shoarma van 100% Lamsvlees. Shoarma zoals het hoort, van lamsvlees! Heerlijk gezond op een pitabroodje, gewoon broodje tijdens de lunch of diner. Gekruid met de echte shoarmakruiden.
Dit gehakt is van 100% duurzaam lamsvlees. Geen gehakt van alleen restvlees maar ook de mooie delen vlees zijn er in verwerkt. Het gehakt is ongekruid. Mager lamsgehakt. Zeer geschikt om je eigen lamsburgers mee te maken, gevulde paprika´s of in de Sheppards pie.
Lamsstoofvlees geschikt voor een vers gebakken stoofschotel, curry of ragout.
Koteletten van Gotland Pelsschaap lammeren. Mooi mager met een heerlijke smaak ivm het minimale vetpercentage. Deze koteletten zijn ongekruid. Bijv. kruiden met een beetje peper en zout en eventueel een teentje knoflook. Perfect tijdens het diners of als vlees voor een stoofpotje of bijv. Irisch stew.
Lamsham van de bout van het lam. Gepekeld, gerookt, gedroogde, gekruide rauwe lamsham. Hierin zijn geen e-nrs verwerkt. 3 weken houdbaar in de verpakking in de koelkast.
Runderlever is een product waarbij het extra belangrijk is om rechtstreeks van de boer te kopen. Lever van een dier van onbekende oorsprong eten brengt namelijk risico’s met zich mee. Runderlever van onze Hereford koeien is echter juist gezond door de grote hoeveelheid vitaminen en mineralen (A, verschillende B vitamines, D, zink en ijzer) die [...]
Slechts 1 resterend op voorraad