Bereid met échte aardbeien. Vol & romig van smaak.
Op voorraad
De waterbuffels grazen in een gebied van Staatsbosbeheer. Daar begrazen ze de waterbergingsgebieden. Zo vervullen ze een belangrijke rol vervullen om de natte gebieden open te houden. Het vlees heeft een veel lager cholesterol- en vetgehalte dan rundvlees. Het bevat weinig calorieën en bevat veel meer ijzer en eiwitten. Ook bevat het een hoge doses [...]
Uitverkocht
De mandarijnen yoghurt van vroeger, maar dan in een nieuw jasje. Op verzoek gemaakt en vanaf toen direct geliefd!
Slechts 4 resterend op voorraad
Deze sappige rundersaucijzen zijn perfect voor op de barbecue of bij een stevige maaltijd.
Smaakvolle rundersaucijzen, ideaal voor op de barbecue of in een stevige maaltijd.
Biologische rundersaucijzen, vol van smaak en perfect voor een verantwoorde barbecue.
Een heerlijke variatie op de volle yoghurt.
Op voorraad
Ouderwets lekker! De yoghurt van Westerleane is lekker dik. Vol, romig en mild van smaak.
Uitverkocht
De biologische kersenyoghurt is een smaakvolle combinatie van onze volle yoghurt en, je raad het al, kersen. Heerlijk om de dag mee te beginnen, als dessert of gewoon als tussendoortje.
Op voorraad
Een heerlijke variatie op de volle yoghurt.
Op voorraad
Jam gemaakt op basis van vruchten uit eigen boomgaard.
Uitverkocht
Jam gemaakt op basis van vruchten uit eigen boomgaard.
Slechts 1 resterend op voorraad
Jam gemaakt van de kruisbessen die pas worden geplukt als ze zonrijp zijn. Dit geeft een heerlijke smaak aan het product.
Slechts 3 resterend op voorraad
Geniet van de pure smaak van bramen in deze heerlijk zoete natuurtuinjam.
De perfecte balans tussen de zoetheid van braam en de frisheid van appel in een ambachtelijke jam, al het fruit is onbespoten.
Een verrassende twist van aromatische oregano in deze unieke bramenjam.
Op voorraad
Ervaar de frisheid van kruisbes met een vleugje citrus in deze heerlijke natuurjam.
Voor de liefhebber van vijgen! Verse vijgen zijn helaas lokaal maar zeer kort te verkrijgen. Vijgenjam is een goed alternatief.
Op voorraad
Dit oud-Hollandse toetje is heerlijk als nagerecht of juist als ontbijt. Hangop heeft zijn naam te danken aan de bereidingswijze. Door onze volle yoghurt uit te laten lekken, verdwijnt het vocht en ontstaat er een dik, romig overblijfsel. Dat is smullen!
Op voorraad
Hangop is een zuivelproduct dat wordt opgehangen in grote kaasdoeken. Deze doeken hangen zo wel 12 uur lang tot dat er een stevige massa ontstaat, vandaar de naam ‘Hangop’. Deze volle aardbeien-hangop is heerlijk stevig, vol en fris van smaak. Een heerlijk begin van de dag, tussendoor of als toetje!
Hét onweerstaanbare toetje van Buurvrouw Durkje, zo klaar om op te eten. Verse hang-op en biologische vruchtengelei op een bedje van koekkruimels: Om je vingers bij af te likken.
Op voorraad
Geitenyoghurt heeft een unieke, lichtzoete smaak en een romige textuur die wordt gewaardeerd door fijnproevers. Het heeft een hoger vetgehalte dan Koemelk yoghurt, maar bevat ook meer onverzadigde vetten en minder cholesterol. Het bevat ook een hoger gehalte aan eiwitten, calcium, vitamine A, vitamine B-12 en magnesium in vergelijking met Koemelk yoghurt. Vanwege de verschillen [...]
Op voorraad
Appelstroop van 100% appels. Er is dus geen suikerstroop aan dit product toegeveogd. Met appelstroop geniet je van een ambachtelijk bereide stroop gemaakt van hoogstamfruit. Deze fruitsoorten zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun geschiktheid voor stroopbereiding, waardoor de stroop een unieke smaak krijgt.
Slechts 5 resterend op voorraad
De ene noot is de andere niet. En dus is de ene notenpasta de andere niet. Pindakaas hoeft alleen maar uit geroosterde pinda’s te bestaan. Horizon, de biologische pindakaasleverancier, waakt al jaren over de kwaliteit van zijn pinda’s.
Op voorraad
Wist je dat een cashewnoot een heel klein dopje onderaan een vrucht is? 95% van de cashewnoten worden geplukt in Afrika om vervolgens in Azië gepeld te worden. Een omreis van ruim 12.000 kilometer! Deze cashewnoten worden geplukt en gepeld in Benin. Dit levert werkgelegenheid op voor de lokale bevolking. Bovendien zitten deze cashewnoten bomvol [...]
Uitverkocht
Alfalfa is een heerlijk frisse groente die net wat extra’s toevoegt aan je maaltijd. Vanwege zijn neutrale smaak kan je het met heel veel combineren. Daarnaast is alfalfa ook nog eens rijk aan calcium
Zachte biologische bolletjes, perfect voor elk moment van de dag.
Deze broccolikiemen hebben een heerlijk frisse, koolachtige smaak en een lichte bite. Niet zo scherp als bijvoorbeeld radijskiemen.
Een heerlijke mix van relatief milde kiemen. Houd je van kiemen maar het liefste niet te pittig? Dan is de gemenge mix een goede keuze. Liever iets pittiger? Kies dan spicy trio kiemen.
Deze magere runderlappen zijn perfect voor een gezonde stoofschotel of gebraden in de pan.
De meesten kennen het wel; radijsjes. Deze gele radijskiemen hebben de bekende, pittige radijssmaak. Naast de oude radijsjes smaak zijn ze ook erg gezond en rijk aan vitamine A, C en B11
Een ideaal stuk suddervlees met veel smaak. Gesneden uit de nek (magere runderlap) en de voorvoet (meer doorregen runderlap).
Op voorraad
Deze radijskiemen hebben een pittige, ietwat peperige smaak en een lichte bite. Naast de oude radijsjes smaak zijn ze ook erg gezond en rijk aan vitamine B6 en K en een bron van vitamine c en fosfor.
Van alles wat voor de liefhebber van wat pittigere kiemen. Liever iets milder? Kies dan de gemengde kiemen.
Een heerlijke en gezonde toevoeging aan verschillende maaltijden. Sprouty is een wat grovere mix van ontkiemde mungbonen, adukibonen, groene linzen, groene erwten en kikkererwten. De bijzondere eigenschappen van de afzonderlijke bonen maken dit een erg gezonde en smaakvolle mix.
Ouderwets lekkere vla. Bereid met échte vanille.
Op voorraad
De waterbuffels grazen in een gebied van Staatsbosbeheer. Daar begrazen ze de waterbergingsgebieden. Zo vervullen ze een belangrijke rol vervullen om de natte gebieden open te houden. Het vlees heeft een veel lager cholesterol- en vetgehalte dan rundvlees. Het bevat weinig calorieën en bevat veel meer ijzer en eiwitten. Ook bevat het een hoge doses [...]
Malse braadlappen, perfect voor stoofschotels of gebraden in de oven voor een huiselijke maaltijd.
De gepasteuriseerde volle, Koemelk en cacaopoeder zijn de basis voor biologische chocoladevla. Een echte favoriet als dessert!
Geitenlamsgehakt is iets zoutig van smaak en zeer geschikt voor hartige gerechten. De geiten groeiden op zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen, wel met weidegang en een familiekudde.
Uitverkocht
Een Runderlap is suddervlees dat wat minder gemarmerd is dan bijvoorbeeld Rib- of Sucadelappen. Ideaal als je niet van te veel vetreepjes houdt.
Op voorraad
De waterbuffels grazen in een gebied van Staatsbosbeheer. Daar begrazen ze de waterbergingsgebieden. Zo vervullen ze een belangrijke rol vervullen om de natte gebieden open te houden. Het vlees heeft een veel lager cholesterol- en vetgehalte dan rundvlees. Het bevat weinig calorieën en bevat veel meer ijzer en eiwitten. Ook bevat het een hoge doses [...]
Heerlijk stukje vlees met een duidelijke vetrand. Dit gezonde vetrandje zorgt voor heerlijk sappig vlees. Stoofvlees kan lekker lang sudderen. Ideaal voor de ouderwetse stoofpot.
Uitverkocht
Deze riblappen zijn ideaal voor een langzaam gegaarde stoofschotel vol diepe smaak.
Slechts 4 resterend op voorraad
Riblappen zijn een smaakvolle en soepele vleesvariant, geschikt voor veel verschillende gerechten.
Riblappen zijn afkomstig uit hals en schouder. Geschikt voor de snelle stoofschotels.
Slechts 2 resterend op voorraad
Heerlijke vla, ambachtelijk en biologisch bereid.
Op voorraad
Heerlijke vla, ambachtelijk en biologisch bereid.
Slechts 5 resterend op voorraad
Deze sucadelappen zijn perfect om langzaam te stoven voor een boterzacht resultaat vol smaak.
Slechts 5 resterend op voorraad
Deze sucadelappen zijn perfect voor langzaam garen, zodat je geniet van een boterzachte textuur en rijke smaak.
De sukadelap is afkomstig uit de schouder van het dier. Het peesje dat door het vlees loopt geeft het zijn specifieke uiterlijk. Na bereiding is het peesje vrijwel net zo zacht als het vlees zelf.
Uitverkocht
Volle, romige melk, koffie en een vleugje cacao en karamel: om je vingers bij af te likken. Alleen dan om op te drinken…
Biologische dikke lende, perfect voor een mals stuk vlees op de grill of in de pan.
Op voorraad
Dunne lende is het magerste deel van de rug van het rund. Zeer fijn van smaak. Het randje vet geeft extra smaak bij het bakken. Wanneer je niet van vet houdt snijd dat dan pas weg na het bakken. Dan is de uiteindelijke smaak veel lekkerder. De dunne lende moet je kort dichtschroeien en daarna [...]
Op voorraad
De waterbuffels grazen in een gebied van Staatsbosbeheer. Daar begrazen ze de waterbergingsgebieden. Zo vervullen ze een belangrijke rol vervullen om de natte gebieden open te houden. Het vlees heeft een veel lager cholesterol- en vetgehalte dan rundvlees. Het bevat weinig calorieën en bevat veel meer ijzer en eiwitten. Ook bevat het een hoge doses [...]